Nieuwbouw HAUT

Nieuwbouw HAUT

Yes, BBC gaat weer een prachtig project begeleiden!
In opdracht van Lingotto gaan we het toezicht doen voor HAUT. Dit wordt het hoogste woongebouw in hout uitgevoerd in de wereld. HAUT een 73 meter hoge woontoren met 52 zeer luxe appartementen aan de Amstel in Amsterdam!

Over HAUT

Met 73 meter en 20 verdiepingen wordt HAUT de hoogste houten woontoren van Nederland. 50 zeer riante koopappartementen en 2 penthouses gaan de woontoren vullen. Elke verdieping telt maximaal 3 woningen. Onder het gebouw wordt een eigen parkeergarage en fietsenstalling gerealiseerd.

De Hortus, een overdekte stadstuin op de begane grond maar het complex nog eens extra bijzonder. Daarmee is De Hortus een verlengstuk van het toekomstige park Somerlust, dat aan de Amstel wordt aangelegd. Buiten een stadstuin wordt De Hortus tevens ook een ontmoetingsplek voor de omgeving.

HAUT maakt deel uit van het Amstelkwartier, de gevarieerde wijk tussen Amsterdam-Zuid, de Rivierenbuurt en Watergraafsmeer. Direct gelegen aan de Amstel, Jachthaven Amstelkwartier en het Park Somerlust vindt je straks wooncomplex HAUT.