Nieuwe collega

Ik ben Kim Cornelissen, 25 jaar oud en woonachtig in Arnhem. Ik ben in 2014 begonnen met mijn studie HBO bouwkunde aan de HAN, waardoor ik na ongeveer een jaar studeren vanuit Apeldoorn ben verhuisd naar Arnhem. Hier woon ik nog steeds met mijn drie (werkende) huisgenoten. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden een drankje drinken op het terras, maar ik ben ook te vinden in de sportschool of op het hockeyveld.

Inmiddels ben ik alweer zo’n 3 jaar afgestudeerd aan de HAN. Toen ik net was afgestudeerd, was ik nog voorzitter van de studievereniging en zoekende wat ik voor werk ik precies in de bouw wilde gaan doen. Hierdoor kwam ik parttime terecht bij een arbeidsbemiddelingsbureau. Hier heb ik zo’n 5 maanden gewerkt als recruiter. Echter toen mijn bestuursjaar bij de studievereniging erop zat, wist ik dat dit niks voor mij was en ben ik verder gaan kijken. Vervolgens ben ik halverwege 2019 begonnen bij CBB. Hier heb ik bij verschillende projecten de kwaliteitscontroles uitgevoerd, ik heb MJOP’s gemaakt en heb ik ongeveer de laatste 1,5 jaar gewerkt als 1e-lijnskwaliteitscoordinator bij het nieuwbouw project RIVM te Utrecht. Na een mooie tijd bij CBB was het tijd voor een nieuwe uitdaging en dat is de reden dat ik per 1 april ben begonnen als projectmanager bij BBC.

Wat ik verwacht van het werken bij BBC is dat ik de kans krijg mij verder te ontwikkelen. Daardoor zal het vast hard werken zijn, maar vast en zeker ook zeer leerzaam en leuk. Ik heb er zin in!