Appartementencomplex ‘Verto’ Arnhem

Soort bouw: bestaande bouw, woningbouw
Periode: maart 2020 - heden
Opdrachtgever: Colliers Int. Design & Development


Kwaliteitscontroles Verto te Arnhem

Het gebouw aan de Broerenstraat 53 in Arnhem werd in 1960 gebouwd om tijdelijk als gemeentehuis te functioneren en na jarenlang als werkplaats en atelier te hebben gediend wordt het gebouw getransformeerd tot wooncomplex.

Verto betreft de transformatie van een kantoor naar 58 appartementen in Arnhem. Om het complex goed aan te laten sluiten op de rest van het straatbeeld worden er 2 woonlagen toegevoegd. Hiermee wordt vooruit gelopen op de ontwikkelingen van de directe omgeving.

In opdracht van Colliers verzorgt BBC de kwaliteitscontroles.

Impressie: V8 Architects

Meer van dit soort projecten
Gebruikte diensten binnen dit project

Betrokken medewerkers

Wim Schuurman

Kees Janssen