Nieuwbouw 24 zorgwoningen Veldweg te Best

Soort bouw: nieuwbouw, zorg
Periode: maart 2018 - januari 2021
Opdrachtgever: Kapelbeemd


Wonen Bij September Best

Op maandag 17 juni is er tijdens de raadsvergadering van de gemeente Best, definitief goedkeuring gegeven voor het bestemmingsplan gezondheidscentrum en maatschappelijke voorzieningen Veldweg te Best.

Veldweg, Best

Het betreft de ruimtelijke invulling van een perceel aan de Veldweg in Best (mede eigendom van Eureka Vastgoed), waarop een gezondheidscentrum en een maatschappelijke voorziening voor dementerenden in kleinschalige woonvorm met individuele begeleiding zijn gepland.

Projectmanagement

De afgelopen 2 jaar is BBC bouwmanagement intensief betrokken bij het opstellen van het bestemmingsplan. Vanaf nu zal BBC Bouwmanagement voor de maatschappelijke voorziening het projectmanagement verder oppakken. Het complex, welke wordt gesitueerd op de hoek Veldweg en Oirschotseweg, wordt een groot woonhuis voor ouderen met dementie en bestaat uit 24 eenheden met gezamenlijke woonruimtes, keuken en tuin met terrassen. De bewoners kunnen gewoon naar buiten lopen, een brede haag schermt de tuin af. Ook komen er enkele dieren, het oogt zo dadelijk allemaal erg vriendelijk en uitnodigend.

Oplevering Wonen bij September Best
Oplevering Wonen bij September Best
Oplevering Wonen bij September Best
Oplevering Wonen bij September Best
Meer van dit soort projecten
Gebruikte diensten binnen dit project

Betrokken medewerkers

Ton Lauret

Jo-Anko Boomsma

Fred Aarntzen