Ombouwen bedrijfshal Shurgard, Cappelle a/d IJssel

Soort bouw: Bestaande bouw
Periode: Januari 2022 - oktober 2022
Opdrachtgever: Shurgard


BBC Bouwmanagement verzorgt het construction management en het toezicht voor het ombouwen van een bestaande bedrijfshal tot nieuwe Shurgard vestiging aan de Molenbaan te Capelle aan den IJssel. Het betreft een satelliet vestiging welke als aanvulling fungeert op de bestaande vestiging aan de Dalkruidbaan.

Voor het ombouwen van de bedrijfshal zijn er nieuwe brandscheidingen gerealiseerd en is het bestaande kantoorpand technisch losgekoppeld van de hal zodat deze ruimten separaat verhuurd kunnen worden. In de hal met een oppervlakte van 3000m2 is een volledige mezzaninevloer gerealiseerd waarmee de nieuwe vestiging een totaal oppervlak heeft verkregen van 6000m2. In de hal zijn in totaal 700 opslagboxen gerealiseerd variƫrend van 2m2 tot 20m2.

BBC heeft het aanbestedingstraject begeleid en de opdrachten gegund aan aannemer Capelse Streekbouw B.V. , installatiebedrijf Nebo Totaal B.V. en voor de selfstorage Etlon B.V. Deze partijen hebben onder regie van BBC gezamenlijk de bouwkundige werktekeningen en het installatieontwerp nader uitgewerkt en gerealiseerd. Het basis ontwerp is uitgewerkt door Buro De Binnenstad, Strackee en adviesburo Arup.

Meer van dit soort projecten
Gebruikte diensten binnen dit project

Betrokken medewerkers

Arthur Noordman