Renovatie 125 appartementen ‘De Vier Geuzen’ te Maassluis

Soort bouw: bestaande bouw, woningbouw
Periode: 2009 - 2010
Opdrachtgever: Maasdelta Groep


Renovatie flat De Vier Geuzen

‘De Vier Geuzen’ in Maassluis, vier flatgebouwen voorheen bekend als Jacques Boezemanflats, zijn zowel van binnen als van buiten in een nieuw jasje gestoken.

Als onderdeel van dit project zijn acht bestaande maisonnette woningen gesplitst in 16 appartementen. In totaal tellen de vier flats nu 125 woningen (was 104). Daarnaast zijn ook de binnengebieden opnieuw ingericht. Tijdens de renovatie zijn de binnen- en buitengevels en dakbedekking volledig gesloopt. De woningen zijn voorzien van nieuwe balkonhekken en kunststof gevelkozijnen met draaikiepramen.

De bewoners zijn vooraf verhuisd naar een andere locatie. Tijdens de renovatie is een modelwoning ingericht. In deze modelwoning konden potentiële kopers en huurders een goed beeld krijgen van de beschikbare ruimte en alvast inspiratie opdoen voor de inrichting van hun toekomstige woning.

Bouwmanagement

BBC heeft middels directievoering en toezicht het gehele bouwmanagement voor zijn rekening genomen, vanaf aanbesteding. Hierbij hebben we dus ook de contacten met nutsbedrijven, Gemeente (infra en herplant bomen) e.d. onderhouden.

De Vier Geuzen Maassluis
Meer van dit soort projecten
Gebruikte diensten binnen dit project

Betrokken medewerkers