Renovatie gebouwen QP en QR Best

Soort bouw: bestaande bouw, kantoren
Periode: september 2019 - heden
Opdrachtgever: Philips


Toezicht QP en QR Best

Voor de renovatie van een kantoor en de realisatie van een nieuwe bedrijfskantine van QP en QR Best is BBC gevraagd voor het verzorgen van het toezicht. Bij deze renovatie zal duurzaamheid centraal staan.

De renovatie betreft 12.680 m² voor een totaal van 1.000 werkplekken en dient in 2021, als de campus 50 jaar bestaat, voltooid te zijn. Tijdens de renovatie zullen de afdelingen ondergebracht worden in een ander gebouw op dezelfde locatie.

De renovatie omhelst een complete verbouwing van alle verdiepingen en aan de binnenzijde van het gebouw, een gevel renovatie met o.a. nieuwe kozijnen, vliesgevels en gevelelementen en tevens het realiseren van een compleet nieuw bedrijfsrestaurant.

De planning is dat er in 4 fases gerenoveerd wordt en er is gestart met 2 verdiepingen en het bedrijfsrestaurant. De aannemers die hier aan werken zijn Strukton voor de interne verbouwing van de kantoren en de realisatie van de bedrijfskantine en Berghege voor de nieuwe kozijnen, vliesgevels en gevelelementen. De coördinatie van deze 2 aannemers licht in handen van Philips zelf.

 

Meer lezen: Philips

Meer van dit soort projecten
Gebruikte diensten binnen dit project

Betrokken medewerkers

Regé van Duijnhoven

Hans Ophorst