Toezicht renovatie kantoor QP/QR

Toezicht QP/QR gebouwen Best

Begin september is Hans Ophorst voor BBC als toezichthouder gestart bij de renovatie van het kantoor QP/QR en de realisatie van een nieuwe bedrijfskantine.

Bij deze renovatie zal duurzaamheid centraal staan. De renovatie betreft 12.680 m² voor een totaal van 1.000 werkplekken en dient in 2021, als de campus 50 jaar bestaat, voltooid te zijn. Tijdens de renovatie zullen de afdelingen ondergebracht worden in een ander gebouw op dezelfde locatie.

De renovatie omhelst een complete verbouwing van alle verdiepingen aan de binnen zijde van het gebouw, een gevel renovatie o.a. nieuwe kozijnen, vliesgevels en gevelelementen. En het realiseren van een compleet nieuw bedrijfsrestaurant.

De planning is dat er in 4 fases gerenoveerd wordt en er is gestart met 2 verdiepingen en het bedrijfsrestaurant. De aannemers die hier aan werken zijn Strukton voor de interne verbouwing van de kantoren en de realisatie van de bedrijfskantine. Berghege is voor de nieuwe kozijnen, vliesgevels en gevelelementen. De coördinatie van deze 2 aannemers licht in handen van Philips zelf.

#toezicht #toezichtprojecten

Meer weten? Neem contact met ons op