Waarom is BBC anders?

Naast het feit dat we beschikken over een groot arsenaal kundige, gepassioneerde professionals verspreid door geheel Nederland, onderscheiden wij ons op een aantal unieke onderdelen:

  • Continu├»teitsgarantie: indien een medewerker niet actief kan zijn voor uw project garanderen wij (in samenspraak) dat er binnen 3 werkdagen een invaller komt van gelijk kaliber. Deze kan voortvarend van start, de administratie in de GOTIK-structuur kan opgepakt worden vanuit de Cloud en de kwaliteitsmanager informeert hem over de hot-topics.
  • Frequent verrichten wij, 1:1 met de klant, tevredenheidsmetingen. De bevindingen worden ongecensureerd doorgegeven aan de betrokken medewerkers. Bij resultaten lager dan met een 7 beoordeeld zal de medewerker aangeven op welke wijze hij verbeteringen invoert.
  • Onze kwaliteitsmanager bezoekt zeer regelmatig de medewerkers waarbij hij hen ondersteunt, afwijkingen van het contract bespreekt en kennisdeling tot stand brengt.
  • Wij beschikken over een actief Intranet waardoor onze mensen altijd ten rade kunnen gaan bij collega’s en beschikken over alle gerelateerde naslagwerken. Ook onze interne helpdesk staat onze medewerkers met raad en daad snel te woord. Deze adviezen zijn een extra service.
  • De BBC-ers beschikken over zeer adequate tools, zoals ISO-processen en bijbehorende formulieren, een projectadministratie in de Cloud en Ed Controls.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.
In een persoonlijk gesprek kunnen we e.e.a. toelichten en u op maat van dienst zijn.