Over ons

Wij bij BBC Bouwmanagement
zijn: no nonsense, enthousiast en
gedreven. We staan voor ons vak
en voor onze opdrachtgever

Over ons

BBC Bouwmanagement is als een klein bureau begonnen en zo zijn we ook groot geworden. Door samen met u als opdrachtgever en samen met onze partners vol vertrouwen te bouwen aan gebouwen en relaties. Wij stellen kwaliteit voorop. Maken vooraf altijd heldere en goede afspraken waar iedereen zich in kan vinden en sturen daar dan ook op. We zijn strak op de zaak en vriendelijk in de relatie. Bij ons werken vakmensen die elke dag hun kennis en kunde inzetten en altijd samen zoeken naar de beste oplossing. Uiteindelijk willen we een zo soepel mogelijk lopend bouwproces met tevreden bouwpartners en u als een tevreden opdrachtgever bij de oplevering van uw project.

Onze visie en missie

De bouwwereld verandert continu. Bouwprocessen zijn steeds complexer, meer en meer specialismen doen hun intrede, de gemiddelde vakkennis neemt af en wetgeving wordt voortdurend aangepast aan nieuwe standaarden. Uiteraard gaat BBC Bouwmanagement mee in deze veranderingen. Wij zien een nog altijd toenemende groep opdrachtgevers die wil worden ontzorgd door gespecialiseerde vakmensen, liefst samengebracht in één partij die het hele bouwproces kan overzien. BBC Bouwmanagement speelt hierop in met zijn diverse specialismen.

 

Wij vinden het belangrijk bij te dragen aan duurzame gebouwen van hoge kwaliteit. Dit doen wij met gepassioneerde professionals die hun kennis vertalen in goede communicatie, proactief handelen en op die manier toegevoegde waarde bieden. Welk onderdeel van het bouwproces het ook betreft, de belangen van u als opdrachtgever staan altijd voorop.

 

BBC Bouwmanagement staat voor bouwen met vertrouwen.

Organisatiestructuur

Bij BBC Bouwmanagement houden we de zaken graag simpel. Wij verlenen onze diensten via drie operationele afdelingen (units) die tezamen het gehele bouwproces omvatten. Deze afdelingen worden elk geleid door een unitmanager. Een belangrijke rol is weggelegd voor onze salesafdeling die het dagelijks contact met onze opdrachtgevers onderhoudt. Onze stafdiensten zorgen ervoor dat de processen vlekkeloos verlopen. Samen opereren wij als team met één doel: het ontzorgen van u als opdrachtgever. Dit doen wij in heel Nederland vanuit ons hoofdkantoor in Etten-Leur en onze vestigingen in Utrecht en Groningen.

Geschiedenis

BBC Bouwmanagement kent een rijke geschiedenis sinds het in 1991 is opgericht door Walther Coppens als Bouwkundig Bureau Coppens. Ondernemerschap en kwaliteit van werk zijn altijd leidend geweest in de ontwikkeling van BBC Bouwmanagement.

 

Kennis van zaken. De juiste professional op de juiste plek. Oplossingen waar onze opdrachtgevers echt iets aan hebben. Weten waarover je praat. Het zijn zomaar enkele uitspraken die passen bij BBC Bouwmanagement en zijn medewerkers. Langzaam maar zeker is het bedrijf gegroeid naar ruim 120 medewerkers anno 2024.

 

Sinds 2020 is BBC Bouwmanagement B.V. onderdeel van de holding Kewaco B.V.

Daarnaast is het installatie-adviesbureau Galjema B.V. https://www.galjema.nl/ ook onderdeel van Kewaco B.V.

Duurzaam, kwaliteit en veiligheid

BBC Bouwmanagement staat voor duurzame gebouwen van hoge kwaliteit. Gebouwen die veilig tot stand zijn gekomen. Medewerkers die elke dag weer veilig huiswaarts keren. En wij willen graag opdrachtgevers die tevreden zijn over onze dienstverlening.

 

Om dit waar te maken steken wij veel tijd in opleiding en training van onze medewerkers, maar ook in het najagen van doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. BBC Bouwmanagement is in het bezit van een ISO 9001 certificaat en een VCA* certificaat. De kantoren waarin BBC werkt hebben allemaal een duurzaamheidslabel en onze bedrijfsauto’s worden in toenemende mate elektrisch aangedreven.

 

Frequent verrichten wij, een-op-een met de klant, tevredenheidsmetingen. De bevindingen worden ongecensureerd doorgegeven aan de betrokken medewerkers. Bij resultaten die zijn beoordeeld met een cijfer lager dan zeven zal de medewerker aangeven op welke wijze hij verbeteringen invoert.

 

Indien een opzichter of directievoerder niet actief kan zijn voor een project garanderen wij (in samenspraak met u als opdrachtgever) dat er binnen drie werkdagen een invaller komt van gelijk kaliber. Deze kan voortvarend van start, de administratie in de GOTIK-structuur kan opgepakt worden vanuit de Cloud en zijn leidinggevende informeert hem over de hot-topics.

 

Onze medewerkers beschikken over zeer adequate hulpmiddelen, zoals gecertificeerde ISO en VCA-processen, bijbehorende formulieren, een projectadministratie in de Cloud en Ed Controls.

Wil je weten wie er werken bij BBC Bouwmanagement?

Recent werk

DPG Media
Opdrachtgever Besix Nederland
DienstenKwaliteitsborging & Bouwkundig toezicht

Ben jij – net als wij – geboren voor de bouw?

Kom dan bouwen
aan je eigen carrière!