Kom jij werken bij
BBC Bouwmanagement?

Werken bij

Elkaar kennen en helpen waar we kunnen. Dat is de basis om goed samen te werken. Daarom zoeken we bij BBC Bouwmanagement elkaars expertise op, werken we met vakteams en communiceren we helder. We vieren onze successen en organiseren ook andere leuke momenten met elkaar. Dat maakt dat BBC Bouwmanagement ‘klein’ aanvoelt, terwijl het toch een grote club is.

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan duurzame gebouwen van hoge kwaliteit. Dat doen we met gepassioneerde professionals die hun kennis vertalen in heldere communicatie en proactief handelen, waardoor ze toegevoegde waarde bieden. Welk onderdeel van het bouwproces het ook betreft, de belangen van onze opdrachtgevers staan altijd voorop zodat zij de beste oplossing krijgen.

Past onze manier van werken bij jou? Dan zou jij zomaar onze nieuwe collega kunnen zijn! Hieronder vind je links naar onze actuele vacatures. Staat er niets voor je bij maar heb je wel een klik met BBC Bouwmanagement? Ook dan maken we graag kennis met je!

Vacatures

Toezichthouder regio Oost-Brabant/Limburg
Toezichthouder regio Oost-Brabant/Limburg

Als toezichthouder houd je toezicht op de te verrichten werkzaamheden op de bouwplaats, bewaak je de planning, leg je de voortgang vast en zorg je dat de contractafspraken worden nagekomen.

Directievoerder (M/V)
Directievoerder (M/V)

Als directievoerder geef je sturing aan de realisatie van een of meer bouwprojecten in de uitvoeringsfase.

Toezichthouder regio Den Haag/ Rotterdam en Noord-Holland
Toezichthouder regio Den Haag/ Rotterdam en Noord-Holland

Als toezichthouder houd je toezicht op de te verrichten werkzaamheden op de bouwplaats, bewaak je de planning, leg je de voortgang vast en zorg je dat de contractafspraken worden nagekomen.

Ben jij – net als wij – geboren voor de bouw?

Kom dan bouwen
aan je eigen carrière!

BBC Bouwmanagement Academy

Over welke onderwerpen zou je meer willen leren?

Er valt natuurlijk altijd iets te leren! Daarom hebben we de BBC Academy opgericht. Die heeft meerdere doelen. Allereerst verzorgt de Academy een programma voor iedereen die bij BBC Bouwmanagement komt werken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe collega’s snel kennen en ontdek je wat we allemaal doen. Ook investeren we met de Academy in de ontwikkeling van jou en je collega’s door middel van uiteenlopende leerlijnen via onze digitale academie. En omdat we nieuwe kennis met elkaar delen, worden we als mensen en als organisatie steeds slimmer. Daarvan profiteren ook onze opdrachtgevers. Uiteraard onderhouden we daarnaast nauwe contacten met scholen en andere opleidingsinstituten.

Ruime keuze uit trainingen

Ruime keuze uit trainingen

Leven lang leren

Leven lang leren

Optimaliseer je Skillset

Optimaliseer je Skillset

Young professionals

Geef je carrière een vliegende start

Heb jij je diploma op zak en sta je aan het begin van je carrière? Dan ben je een Young Professional. Bij BBC Bouwmanagement start je als Junior en word je stap voor stap begeleid in je groei naar Medior en – op termijn – Senior. Verticale groei noemen we dat: in de loop van de tijd ontwikkel je jezelf steeds verder en word je zelfstandiger in je functie.

 

Daarnaast gebruiken we ook de term horizontale groei. Daarmee bedoelen we dat je jouw kennis uitbreidt en verbreedt, misschien met specialisaties zoals gebouwverduurzaming, schade-expertise, brandwerendheid of één van de vele andere disciplines.

Op zoek naar een
geweldige stageplaats?

Schrijf je beste motivatiebrief met al je wensen
en wij kijken waar we je kunnen plaatsen.

Erkend leer-stagebedrijf

Wij leiden vakmensen op!

Wil jij jouw vak in de praktijk leren? Dan ben je bij BBC Bouwmanagement aan het juiste adres. Als Erkend leer- en stagebedrijf bieden we je graag een leerbaan of een stage aan.